Füvek és Virágok

Természetesen alkotni

A kosarad jelenleg üres!

 

Kedves Látogató!


Üdvözöllek online üzletemben!


Ha receptet kellene megfogalmaznom, ami a weboldalam és munkám elindulásához vezetett, a következő lenne: vettem egy csipetnyi hitet, sok-sok türelmet, nagy adag kitartást. Kellett hozzá még szerencse, aztán anyagi támogatás is. Ezt folyamatos tanulással és tapasztalatszerzéssel kevergetem. Kellékek hozzá a füvek és virágok…
Egyre inkább szükségét éreztem összehangolni a családi életemet a munkahely megteremtésével. Én akartam megteremteni a munkahelyet mégpedig olyat, melyben azt csináljam, amit szeretek. Számtalanszor feltettem a „Ki tudja mi lesz?!” kérdést. Nem tudhatom, de nem akartam a szokás rabjává válni és a későbbiekben megbánni, hogy elszalasztottam egy lehetőséget. A vállalkozásom rövid távú célja az alkotás örömének, az önmegvalósításnak, a kikapcsolódásnak a kialakítása.
2018 decemberében végeztem virágkötőként. A bennem szunnyadó kreatív kedvet Ildesign Kreatív Hobbi és Műhely lelkes csapata hozta elő. A technikai tudásomat, inspirációt Annie’s Design workshopjain bővítem.
Ez egy állomás az életemben. Lehetőségeimhez mérten a legtöbbet szeretném kihozni magamból az alkotói tevékenység során. Jelenleg természetgyógyász hallgató vagyok. A füvek és a virágok társításával szeretnék hosszú távon foglalkozni.

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Szabályzat RENDBEN